Helium ballon versturen? Dat is pas origineel!

Helium ballon versturen? Dat is pas origineel!

Wilt u eens iets originelers sturen dan een kaartje of bosje bloemen? Kies dan voor het versturen van een helium ballon! Met een helium ballon van feestwinkel de Ballon geeft u een origineel cadeau waarmee u gegarandeerd een lach op iemand zijn gezicht tovert. En het is ook nog eens heel makkelijk: bestel, verstuur en verras!

Helium ballonnen voor elke gelegenheid

Bij feestwinkel de Ballon hebben we een groot assortiment helium ballonnen voor elke gelegenheid! Is bijvoorbeeld uw beste vriendin jarig? Is uw zus geslaagd voor haar diploma? Gaat er iemand trouwen? Wilt u met Valentijn de liefde verklaren aan die persoon die u al een tijdje op het oog hebt? Is er een neefje of nichtje geboren? Of is er iemand ziek die u graag even een hart onder de riem wilt steken? Voor elke gelegenheid heeft u de keuze uit talloze verschillende soorten en maten helium ballonnen. Kies een ballon en wij verzenden de folie ballon naar elk gewenst adres. 

De ballon is gevuld met helium en blijft daardoor wel 7 dagen zweven! We versturen de helium ballon in een vrolijke doos met een gekleurd lintje en bijpassend ballongewichtje. Wanneer de gelukkige de doos opent, zal de ballon omhoog vliegen: surprise! Het is mogelijk om het cadeau nóg persoonlijker te maken door er gratis een persoonlijke tekst aan toe te voegen. Die voegen we dan als kaartje toe aan de doos. Eerlijk is eerlijk... Wie wordt er nou niet blij van zo'n kado?!

Maar een helium ballon hoeft natuurlijk niet alleen voor een ander te zijn! Misschien geeft u namelijk wel een heel gaaf thema feest? Geef uzelf dan een helium ballon kado en gebruik onze helium ballonnen als super gave decoratie op jouw feest! We hebben helium ballonnen voor alle soorten themafeesten. Zo zijn onze confetti helium ballonnen échte eyecatchers en zullen ze de ruimte meteen omtoveren tot één groot feest! Ook voor kinderfeestjes hebben we verschillende ballonnen met thema's zoals Disney, Paw Patrol of jungle! Genoeg keuze dus... 

Hoe werkt het versturen van een helium ballon?

Het versturen van een helium ballon is super makkelijk! U kiest de ballon die u wilt versturen en vervolgens heeft u de mogelijkheid om gratis een persoonlijke notitie toe te voegen. Wij zullen die dan als kaartje bij de doos toevoegen. Dan kiest u de datum en het adres wanneer en waar u wilt dat de ballon bezorgd wordt. En... That's it! Sit back & relax! Want u verrast iemand en wij zorgen voor de rest! Welke ballon kiest u?

 

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze geplaatst worden