Ballondecoraties: leuk voor ieder feestje!

Ballondecoraties: leuk voor ieder feestje!

Geeft u een feest? Dan horen daar natuurlijk ballonnen bij! Wij hebben alle soorten ballonnen in huis en we maken voor elke gelegenheid ballondecoraties. Zo maken wij tafel- en vloerdecoraties, ballonkolommen, ballonbogen, ballonpilaren... Oftewel: alles wat u maar in gedachten heeft in de kleur en maat die u wenst!

Ballondecoraties voor elke gelegenheid

Bij Feestshop de Ballon hebben we een groot assortiment ballonnen en ballondecoraties voor elke gelegenheid! Viert u een verjaardag? Is er iemand geslaagd? Heeft u een bruiloft? Regelt u een babyshower? Geeft u een jubileumfeest? Of verwelkomt u iemand die na een lange reis eindelijk weer thuis komt met een feestje? Voor elke gelegenheid heeft u de keuze uit talloze verschillende soorten ballondecoraties. Vertel ons wat u in gedachten heeft voor uw feest en wij regelen het voor u! Van vloer- en tafeldecoraties tot ballon kolommen, ballonpilaren en ballonbogen. Wij zorgen ervoor dat uw feest een onvergetelijk spektakel wordt met onze speciale ballondecoraties.  

Ballon bedrukken

Bij ons is het ook mogelijk om de ballonnen uit de ballondecoratie te laten bedrukken met een persoonlijke tekst. Wilt u bijvoorbeeld een naam, datum of getal op de ballonnen hebben staan? Of misschien heeft u wel een speciale tekst of eigen logo die u graag op de ballonnen bedrukt wilt hebben? Niets is te gek! Met een persoonlijke bedrukking maakt u de ballondecoratie voor uw feest nóg unieker. Bespreek met ons uw wensen en wij doen ons uiterste best om alles voor uw feest mogelijk te maken. 

Kom langs in de winkel!

Kom vooral even langs in onze winkel om u te laten adviseren wat er allemaal mogelijk is! Ook voor een prijsopgave kunt u het beste even naar de winkel komen, want dit is afhankelijk van de grootte en de keuze van uw topballon.

Heeft u geen mogelijkheid om langs te komen? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of mail!

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze geplaatst worden