Al meer dan 20 jaar is Bokstijn Feestartikelen een begrip in ballonnen en ballondecoraties. In de jaren tachtig stonden wij al op markten en braderieën met helium ballonnen, later gingen we heliumballonnen leveren aan scholen en voor feesten.

Toen ik in 1992 ben begonnen bij mij vader in het familiebedrijf, wilde ik iets voor mij zelf gaan beginnen. Ballondecoraties waren er bijna nog niet. Na een korte cursus en een paar decoraties te hebben gezien ben ik begonnen aan mijn eerste opdracht. Na veel oefenen kon ik na 2 uur een ballonnenhartje maken. Door de jaren heen heb ik veel geleerd en veel gezien waardoor wij nu met veel ervaring ballondecoreren altijd tot een een goed en mooi resultaat komen.

Naast deze ervaring, kunnen wij als bedrijf ook het grote voordeel bieden dat we alle decoraties compleet komen afleveren. Er hoeft nooit rekening gehouden te worden met extra ruimte en veel tijd omdat wij alle ballondecoraties in onze werkplek maken. Daardoor zijn we meestal binnen een uur al weer vertrokken zodat u alle aandacht kunt geven aan uw feest of opening. Verder werken wij tot op de dag van vandaag met de beste qualiteit ballonnen van Qualatex. Deze ballonnen zijn niet alleen mooi van kleur maar ook altijd even groot. De ballonnen zijn voor bijna alle kleuren in 4 maten te leveren zodat we ballondecoraties in diverse maten, vormen en figuren kunnen maken.

Aangezien er tegenwoordig meer aanbieders zijn van ballondecoraties proberen wij met een origineel aanbod ons te onderscheiden van de rest. Op onze site vind u een tal van ballondecoratie voorbeelden en projecten, uiteraard kunnen we voor u een passende offerte maken in de juiste kleuren.

- Guido Bokstijn