Babyshower? Zo geregeld met feestshop de ballon!

Is er een baby op komst? En is aan u de taak om een babyshower te organiseren? Geen probleem! Alles wat u nodig hebt voor een onvergetelijke babyshower vind je bij feestshop de Ballon! Wij hebben een ruim aanbod met de leukste en meest originele babyshower versieringen, maar ook kleine cadeautjes om bedankjes mee te maken. Ook vind u bij ons unieke cadeaus voor wanneer u zelf bent uitgenodigd en u de ouders een kleinigheidje wil geven.

De leukste babyshower versiering

Wordt het een jongen, meisje of is het nog een verrassing? Wat het ook wordt, bij ons vind u complete babyshower versiering thema's en pakketten. U kunt kiezen voor pakketten in de kleuren blauw of roze, maar dus ook gemixte kleurpaketten met een  confettie shooter met de uiteindelijke kleur van het geslacht! Met onze versiering pakketten is uw babyshower tot in de puntjes gestyled en zorgt u hoe dan ook voor een onvergetelijke babyshower of gender reveal!

Naast de complete versiering pakketten kunt u natuurlijke ook losse versieringen en decoraties kopen. Zo kunt u zelf alles kiezen en uitzoeken om de babyshower te stylen naar uw eigen idee. Van slingers en ballonnen tot tafeldecoratie en welkomstborden.

Originele babyshower cadeaus

Wanneer u zelf bent uitgenodigd voor een babyshower is het natuurlijk leuk om een uniek cadeautje te geven aan de aanstaande ouders. U wilt niet de zoveelste zijn die aankomt zetten met dat standaard blauwe rompertje van de Hema. Wilt u een uniek cadeau? Dan bent u bij feestshop de Ballon aan het goede adres! Bij ons kunt u zelf rompertjes en slabbetjes laten bedrukken met iedere tekst die u wilt. Daarnaast hebben we ook een aantal unieke en kwalitatieve kledingitems in ons assortiment voor jongens én meisjes. 

Originele bedankjes

Als het einde van het feest nadert, is het leuk om al uw vrienden en familie die voor u gekomen zijn even te bedanken. Door de gasten een klein bedankje mee naar huis te geven, sluit u het feest in stijl af en geef je ze tegelijkertijd een origineel aandenken mee aan de fantastische babyshower. Verras je gasten dus aan het einde met een klein cadeautje in één van de schattige doosjes of flesjes. Zo hebben we een babyfles in het roze of blauw met daarin mini babyflesjes. Geef uw gasten een mini babyflesje mee waar bijvoorbeeld een klein, handgeschreven kaartje of snoepje in zit.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze geplaatst worden