Een knallend oud & nieuw met feestshop de Ballon!

31 December, de dag dat we overgaan naar een nieuw jaar! Het is een dag die niemand zomaar voorbij laat gaan. Voor velen staat de dag in het teken van het begin van een nieuwe start. Er worden doelen gesteld voor het komende jaar en stilgestaan bij hoe het afgelopen jaar is geweest. Overal ter wereld wordt Oud en Nieuw gevierd met vuurwerk, onvergetelijke oudjaarsparty's en wij natuurlijk met onze heerlijke oliebollen en appelflappen.

Oud & nieuw is altijd een reden tot feest!

Feestshop de Ballon zorgt voor de finishing touch van het mooie nieuwe begin met de Oud en Nieuw decoraties uit ons assortiment. Wij zorgen dat jij stijlvol het nieuwe jaar ingaat, of je het nou kleinschalig thuis viert met familie of een groot feest geeft met vrienden. Het is altijd leuk om van deze dag een feestje te maken en vrolijk met elkaar het nieuwe jaar in te gaan. Met een mooi versierde ruimte in stijl van Oud en Nieuw met de nieuwjaarsversiering van de Ballon, knal je iedereen tegemoet en zorg je er direct voor dat iedereen in een vrolijke stemming komt.

Geef een fenomenaal feest met onze nieuwjaarsversiering 

Voor velen is Oud & Nieuw een reden tot feest! Een nieuw jaar betekent een nieuw begin, nieuwe kansen en nieuwe doelen.  Voor veel mensen is dat reden genoeg om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden. Hoe kan dit beter dan met een oudjaarsparty? En daar horen natuurlijk de leukste feestartikelen zoals ballonnen. Dus organiseer jij dit jaar de oudjaarsparty? Geen zorgen!  Bij Feestshop de Ballon hebben we een uitgebreid assortiment waarmee je jouw feestruimte in een keer omtovert tot een prachtige ruimte waarin je samen met vrienden en familie het nieuwe jaar gezellig in kunt luiden. Binnen no time maak je de ruimte feestelijk met onze ballonnen én helium ballonnen. Maar er hoort bij Oud & Nieuw natuurlijk ook lekker eten en drinken. Dat serveer je helemaal in stijl met onze aankleding voor tafels en bijpassende borden, bestek en servetten. In kleuren goud, zwart, wit of sprankelende glitter... Het kan allemaal. Jouw feest wordt sowieso een knallend succes met onze nieuwsjaarsversiering.

Oud en Nieuw versiering en decoratie bestel je bij deballonbv.nl!

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze geplaatst worden