Bruiloft versiering voor die ene speciale dag!

Yes! Je bent verloofd! Maar nu komt hetgeen wat veel mensen vaak lastig vinden: het plannen van de bruiloft. Je ziet waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer, maar je wilt natuurlijk de perfecte feestversiering voor deze grote dag! Bij feestshop de Ballon hebben we de mooiste versieringen en decoratie die perfect passen bij een bruiloft of trouwerij! We hebben ons huwelijk assortiment verdeeld in de 4 delen waar je decoratie voor nodig hebt: ballonnen, slingers, tafeldecoratie en hangdecoratie. Zo maken we je het een stuk overzichtelijker! Op welke manier je de liefde ook gaat vieren, bij De Ballon vind je precies wat je zoekt!

Ballonnen: onmisbaar bij een huwelijksfeest!

In ons assortiment ballonnen speciaal voor huwelijksfeesten zitten verschillende soorten ballonnen. Zo hebben we egaal gekleurde of witte ballonnen voor wanneer je een bepaald kleurenthema hebt waar je je aan wilt houden. Ook hebben we ballonnen die bedrukt zijn met teksten als 'Lang leve het bruidspaar' of 'Ja ik wil'.

Naast normale ballonnen hebben we ook een ruime keuze in helium ballonnen. Het is ontzettend mooi om helium ballonnen te gebruiken ter decoratie. Je kunt ze laten zweven op het plafond van de feestruimte, bij de ingang of bijvoorbeeld langs het pad naar het altaar laten! Ook in deze ballonnen hebben we egaal gekleurde of bedrukte ballonnen. Ook kun je bij ons zelf een tekst laten bedrukken op een helium ballon. Lees daar in deze blog meer over!

Slingers maken de bruiloft nóg feestelijker!

Naast ballonnen die jouw bruiloft feest erg feestelijk maken, hebben we ook veel verschillende soorten slingers waar je uit kunt kiezen! We hebben hartjes slingers in de kleuren roze, rood, en wit. Ook letterslingers met verschillende teksten, zoals 'Hoera getrouwd'. Maar ook vlaggenlijnen met mooie patronen die helemaal passen bij een bruiloft in neutrale kleuren. 

Daarnaast hebben we ook slingers voor stoelen. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken voor de stoelen van het echtpaar tijdens het diner of voor de stoelen van de gasten bij het altaar.

Tafeldecoratie voor het huwelijksdiner

Het was net al even genoemd: het diner bij een bruiloft. Het is een onmisbaar onderdeel van een bruiloft. Alle geliefden, vrienden en familie dineren met elkaar om daarna lekker te gaan feesten! Maar hier is natuurlijk ook tafeldecoratie voor nodig. Denk bijvoorbeeld aan mooie tafelkleden en confetti, serpentines of slingers die je over de tafels en stoelen kunt strooien. Allemaal in de kleur die past bij jouw kleuren thema! Ook hebben we bijpassende prikkertjes die je kunt gebruiken in gerechten. 

Hangdecoratie als bruiloft versiering

Naast ballonnen en slingers die je op kunt hangen, hebben we ook andere hangdecoraties! Hoe leuk is het om bij de ingang van het feest een groot bord op te hangen met de tekst: 'Hulde aan het bruidspaar!'. Ook hebben we confettikanonnen waarmee je het bruidspaar kunt verwelkomen wanneer ze hun entree maken op het feest!

Dus... Geen stress! Met de huwelijks versieringen en decoraties van De Ballon zal het ongetwijfeld een onvergetelijke bruiloft worden!

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze geplaatst worden