Valentijn helium ballon versturen

Valentijn helium ballon versturen

Laat uw Valentijn zich dit jaar extra speciaal voelen door hem of haar een Valentijn helium ballon te versturen! Zo maakt u deze liefdevolle dag nóg specialer! Laat bij Feestshop de Ballon een Valentijn helium ballon in een doos naar je geliefde sturen. Naast de ballon, kunnen we ook nog een een bijpassende Valentijnskaart met uw persoonlijke tekst in de doos stoppen en mee versturen. 
Een helium ballon laat uw geliefde stralen, maar ook voor andere personen die u lief hebt is dit hét perfecte kado! Valentijnsdag draait natuurlijk om liefde, dus Valentijn is een mooie dag om ook even stil te staan bij de andere personen binnen uw kring waar u van houdt. Denk bijvoorbeeld aan uw vader die altijd voor u zorgt, uw oma die u eigenlijk te weinig ziet of uw beste vriend bij wie u altijd terecht kunt. Ook zij zullen blij verrast zijn wanner u laat merken dat u aan ze denkt door middel van een Valentijn helium ballon!
 

Maak het extra persoonlijk!

Het mooiste moment bij het geven van een cadeau, is dat u ziet wat het met diegene doet die het kado ontvangt. Helemaal op Valentijnsdag willen we even wat extra aandacht geven aan onze geliefden en laten merken hoe speciaal diegene voor ons is. We willen onze Valentijn laten stralen, een glimlach op zijn of haar gezicht toveren en ervoor zorgen dat hij of zij zich geliefd voelt.

Stelt u zich eens voor: de bel gaat, u loopt naar de voordeur en daar staat een doos op de stoep. U brengt de doos naar binnen, maakt de doos open en er schiet opeens een Valentijn helium ballon de lucht in! Dan vind u ook nog eens een kaartje met een persoonlijke tekst waarin staat beschreven waarom uw Valentijn zo veel van u houdt... Zeg nu eens zelf: op dit moment kan niemand anders dan glimlachen, toch?!

Zet uw Valentijn dus extra in het zonnetje met een Valentijn helium ballon. 

Hoe werkt het versturen van Valentijn helium ballon?

Zit u zich af te vragen hoe u de ballonnen moet opsturen? Geen probleem, wij bezorgen de ballonnen tegen een vergoeding op de door u aangegeven locatie of plaats! We bezorgen zoal in Helmond, Bakel, Deurne, Aarle-Rixtel, Asten, Someren, Eindhoven, Mierlo, Beek en Donk, Gemert e.o.  U kiest dus een ballon die u wilt versturen en vervolgens kunt u ook een persoonlijk kaartje toevoegen die we bij de doos toevoegen. Vervolgens kiest u de datum en het adres wanneer en waar u wilt dat de ballon bezorgd wordt. En... That's it! Sit back & relax! Want u verrast uw geliefde en wij zorgen voor de rest! 

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze geplaatst worden