Feestshop de Ballon voor een geslaagd Pasen!

Wilt u dit jaar met Pasen helemaal in de gezellige paassfeer komen? Dan zit u bij feestshop de Ballon wel goed! Met onze Pasen feestartikelen tovert u de ruimte of uzelf volledig om in de sfeer van Pasen. Bordjes en servetten met konijntjes en paaseieren, van de paashaas; wij hebben allerlei verschillende leuke Pasen feestartikelen, versieringen en decoraties. 

Wat vieren we eigenlijk met Pasen?

Pasen is een erg belangrijk feest onder het christendom. Christenen vieren deze dag vanuit hun geloof dat Jezus uit de dood is opgestaan. Dit gebeurd dan op de zondag na zijn kruisiging. De precieze datum van het Paasfeest is ieder jaar anders, omdat het gebaseerd is op de stand van de maan. Het paasfeest duurt twee dagen en wordt gevierd op een zondag en maandag. Die eitjes die we zoeken in de tuin van de paashaas, de pasgeboren diertjes en pastelkleuren; het staat allemaal voor nieuw leven. En dat vieren we met Pasen! De datum van het Paasfeest is ieder jaar anders, omdat het gebaseerd is op de stand van de maan. Maar op welke datum het ook is, u wilt ervoor zorgen dat uw huis er Paasbest uitziet!

Tover de ruimte om in paassfeer!

Bij Pasen wilt u natuurlijk de woonkamer helemaal gezellig in paassfeer versieren. Feestshop de Ballo heeft een ontzettend groot assortiment met onder anderen ook de leukste decoraties en versieringen voor Pasen. Met Pasen staan vooral de pastelkleuren centraal. De zachte, schattige kleuren staan ook voor nieuw leven en dus een nieuw begin. Daarom hebben we diverse leuke tafeldecoratie, zoals bordjes en servetten, in zachte pastelkleuren. Maar ook bestek, bekers en tafelkleden. Vergeet ook niet om de ruimte feestelijk te maken met pastelkleurige vlaggenslingers of ballonnen. 

Pasen met grimas schminkartikelen

Maak uw paasfeest helemaal af met de schmink van Grimas! Tover uzelf om tot paashaas, konijn of een ander paasdier met onze professionele Grimas schmink. Dit is super leuk voor de kinderen, maar ook om uw paas outfit of kostuum helemaal af te maken. Door de ruime schmink ervaring die we hebben met dit product krijgt u ook meteen een goed advies voor het gebruik van Grimas! 

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze geplaatst worden