Alles voor een onvergetelijk kinderfeestje!

Bent u bezig met het organiseren van een kinderfeestje? En wilt u dit jaar echt even lekker uitpakken? Dan bent u bij feestshop de Ballon op het goede adres! Bij feestshop de Ballon hebben we namelijk een uitgebreid assortiment met diverse kinderfeest feestartikelen. 

Themafeest voor uw kinderfeestje

Vaak zijn kinderen helemaal gek op een bepaald dier, film of tv-icoon. Hoe leuk is het daarom dan ook om een thema te kiezen voor zijn/haar kinderfeest? Dankzij het ruime assortiment kinderfeest feestartikelen kunt u kiezen uit de meest uiteenlopende thema's om de leukste verjaardagspartijtjes te organiseren. Van piraten en cowboys tot disney en sprookjes. Er is altijd wel een thema te vinden die bij uw kinderfeestje past! Jongens en meisjes, jonge kinderen of tieners, voor ieder hebben we geschikte thema's. Elk thema heeft een ruim aanbod aan bordjes, bekers, hangdecoratie, servetten en tafelkleden. Op deze manier kunt u de feestruimte compleet in stijl versieren. 

Ballonnen volledig in thema

Wat maakt een feest nu feestelijker dan ballonnen? Daarom hebben we naast tafeldecoraties die volledig bij het gekozen thema passen ook hangdecoraties die volledig aansluiten op uw gekozen thema! Wij hebben alle soorten ballonnen in huis, denk daarbij dus ook aan helium ballonnen, ballonkolommen, ballonbogen of ballonpilaren! 

Magisch kinderfeest door Grimas schmink

Om het kinderfeestje dan echt helemaal af te maken, heeft feestshop de Ballon een uitgebreide voorraad van grimas schminkartikelen. Met deze professionele schmink kunnen kinderen op het kinderfeest in ieder thema gegrimeerd worden. En door onze ruime schmink ervaring, kunnen we u meteen goed advies geven voor het gebruik van Grimas. 

Een ding is zeker: de kinderen op uw kinderfeest zullen helemaal opgaan in het thema wanneer ze in stijl gegrimeerd worden. Dit kinderfeestje zullen ze niet snel vergeten!

 

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze geplaatst worden