Ballondecoracties

In de loop der jaren hebben wij al vele soorten ballondecoraties gemaakt. Hieronder vindt u een overzicht van de meest populaire decoraties. 

Wilt u ook een fraaie decoratie? Neem contact op voor een op maat gemaakte bestelling!

Ballonnenboog

 • Decoratie type: Standaard
 • Toepassing: Entree, doorgang
 • Afmetingen: 6-12 meter

Een ballonnenboog is een decoratie type dat meestal voor een doorgang geplaatst wordt. De minimale lengte is 6 meter zodat deze voor een enkele deur past. Mooier is een ballonnenboog van 7 meter. Deze komt beter uit en kan wanneer nodig ook voor een dubbele deur komen te staan. De meeste ballonnenbogen worden met 2 kleuren gemaakt maar het is ook mogelijk de boog met 3 of 4 verschillende kleuren te krijgen.

De ballonnenboog is een ideale versiering voor deuren of doorgangen. Momenten wanneer u een ballonnenboog kan gebruiken zijn bijvoorbeeld de (her)opening van een bedrijf/winkel of als welkom voor een belangrijke gast.

Vanaf € 100,-

 

 

Luxe Ballonnenboog

 • Decoratie type:Luxe
 • Toepassing:Entree, doorgang, binnen
 • Afmetingen:6 meter

De luxe ballonnenboog is speciaal ontworpen voor binnen. Doordat deze boog een kleine diameter van ongeveer 25cm heeft, kan de boog mooi binnen staan bij een standaard plafond hoogte van 2,4 meter. Daarnaast heeft de luxe ballonnenboog een sjieke uitstraling dat zeker de aandacht zal pakken. Momenten wanneer u een luxe ballonnenboog kan gebruiken zijn bijvoorbeeld de (her)opening van een bedrijf/winkel of als welkom voor een belangrijke gast.

Vanaf € 150,-

 Luxe ballonboog luxe ballonboog luxe ballonboog

 

 

Milleniumboog

 • Decoratie type: Groot
 • Toepassing: Entree, doorgang, podium
 • Afmetingen: 8 meter

Sinds 2000 hebben we de milleniumboog in onze collectie. Dit is een zeer fraaie ballonnenboog dat met 3 verschillende maten ballonnen is gemaakt. Het verschil met de standaardboog is dat deze boog begint met een luxe pilaar die naar boven toe door steeds grotere ballonnen wordt opgevolgd. In het midden is deze boog bijna 100cm breed. Kleinere bogen zijn de ballonnenboog en de luxe ballonnenboog.

De milleniumboog is een ideale versiering voor een grote entree die moet opvallen, of een podium. Momenten wanneer u een milleniumboog kan gebruiken zijn bijvoorbeeld de (her)opening van een bedrijf/winkel of als welkom voor een belangrijke gast.

Vanaf € 140,-

 Milleniumboog Milleniumboog Milleniumboog

 

Heliumboog

 • Decoratie type: Helium
 • Toepassing: Doorgang, podium
 • Afmetingen: Div.

Naast de standaard ballonnenboog kunnen we ook bogen leveren opgebouwd uit ballonnen gevuld met helium. Deze bogen kunnen in klein formaat worden toegepast bij deuren of boven bijvoorbeeld een stoel of ballonpilaar, maar ook in groot formaat om bijvoorbeeld een zaal te overbruggen. Heliumbogen zijn alleen leverbaar in combinatie met een andere decoratie en alleen te plaatsen op de dag zelf.

€ 10,- per meter

 Heliumboog Heliumboog Heliumboog
 
 

Ballonnenpilaar

 • Decoratie type: Standaard of Luxe
 • Toepassing: Doorgang, afzetting
 • Afmetingen:2,3 meter hoog

Een ballonpilaar is een decoratie dat op zichzelf staat en makkelijk te verplaatsen of binnen te halen is. Een zuil staat leuk bij een ingang of om een doorgang aan te geven. Ballonnenzuilen worden ook vaak gebruikt om iets af te zetten zoals bijvoorbeeld een trap die niet gebruikt mag worden door de gasten. De pilaar kan in verschillende lengtes geleverd worden tot wel 3,5 meter hoog Het is ook mogelijk om de meterballon te voorzien van een sticker met een tekst of leeftijd. Bijvoorbeeld de naam van het bruidspaar/jarige of de naam van het bedrijf.

Vanaf € 45,- | Luxe variant vanaf € 65,-

 Ballonnenpilaar Ballonnenpilaar Ballonnenpilaar
Luxe Ballonnenpilaar Luxe Ballonnenpilaar Luxe Ballonnenpilaar

 

 

Ballonnentoef

 • Decoratie type: Klein en Groot
 • Toepassing: Muren, plafond, lantaarnpaal
 • Afmetingen:  60cm tot 100cm
De kleine ballonnentoef bestaat uit 4 ballonnen van 35cm en 5 ballonnen van 10cm. Deze toef is ideaal voor het versieren van kleinere ruimtes, bijvoorbeeld op de muur of op het plafond. De kleine ballonnentoef wordt ook veel gebruikt op auto shows als antenne decoratie. Voor grotere ruimtes is de grote ballonnentoef beter geschikt. De kleine ballonnentoef bestaat uit 4 ballonnen van 35cm en 5 ballonnen van 10cm. Deze toef is ideaal voor het versieren van kleinere ruimtes, bijvoorbeeld op de muur of op het plafond. De kleine ballonnentoef wordt ook veel gebruikt op auto shows als antenne decoratie. Voor grotere ruimtes is de grote ballonnentoef beter geschikt. 

De grote ballonnentoef bestaat uit 4 ballonnen van 60cm, 4 ballonnen van 35cm en 5 ballonnen van 10cm. Deze grote toef bestaat uit meer ballonnen en is luxer uitgevoerd dan de kleine ballonnentoef. Het is een mooie ruimtevuller bij de decoratie van bijv. een zaal. De toeven kunnen zowel aan de muur als aan het plafond worden bevestigd. Ook word de grote ballonnentoef vaak aan lantaarnpalen gehangen voor een route aanduiding.

Kleine toef vanaf € 6,50
Grote toef vanaf € 12,50

 Ballonnentoef Ballonnentoef Ballonnentoef

 

 

Ballonnenhart

 • Decoratie type: Standaard
 • Toepassing: Muur, bruiloft
 • Afmetingen: Div.
Een geslaagde toepassing van ballondecoraties voor bijvoorbeeld bruiloften is het hart. Dit type decoratie wordt meestal aan de muur of het plafond gehangen. Het hart kan op zichzelf hangen maar kan ook vergezeld worden door andere decoraties. Het standaard hart heeft een afmeting van ongeveer 100cm X 150cm, maar andere maten zijn ook mogelijk. De maximale maat voor een hart is zo'n 3 meter. Er is ook een dubbel ballonnenhart verkrijgbaar, dan worden de 2 harten aan elkaar geschakeld.

Enkel hart € 80,-

Dubbel hart € 140,-

  Ballonnenhart

 

 

Ballonstukje

 • Decoratie type: Helium
 • Toepassing: Tafel, vloer
 • Afmetingen: n.v.t.

Wanneer u in de te decoreren ruimte tafels heeft staan is een andere mooie aanvulling op uw ballondecoratie het ballonstukje. Ballonstukjes zijn gemaakt van 5 of meerdere heliumballonnen met daaraan een gewichtje. Deze sfeervolle opvulling, dat met relatief weinig ballonnen wordt gemaakt, kan een grote impact hebben op de sfeer van uw feest. Eigenlijk kunnen deze ballonstukjes als decoratie niet ontbreken. Doordat de heliumballonnen zweven nemen ze bijna geen plaats in op tafel. Ballonstukjes zijn alleen leverbaar in combinatie met een andere decoratie en alleen te plaatsen op de dag zelf.

Vanaf € 11,50,-

 Ballonstukje Ballonstukje Ballonstukje