Koningsdag Feestversiering van Feestshop de Ballon!

Het is weer bijna zo ver: koningsdag! Het nationale feest ter ere van onze Koning Willem Alexander. Waarschijnlijk heeft u al een tijdje plannen staan hoe u deze feestdag in gaat vullen. Gaat u met de kids de rommelmarkten afstruinen? Of gaat u lekker naar een festival om helemaal los te gaan op muziek? Wat u ook gaat doen; de dag kan niet ontbreken aan oranje koningsdag feestversiering!

En daarvoor bent u bij ons aan het perfecte adres! Wij hebben allerlei opties waarmee u alle ruimtes 'koningsdag proof' kunt maken. Ook hebben we accessoires en schmink om uw koningsdag outfit helemaal af te maken. Het assortiment van Feestshop de Ballon biedt alles wat u nodig heeft om deze dag feestelijk door te komen. 

De leukste versiering voor op koningsdag

Iedereen hangt natuurlijk de vlag uit op koningsdag! Maar viert u koningsdag dit jaar thuis? Of wil je er gewoon voor zorgen dat je huis ook helemaal in de koningsdag sfeer versiert is? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide assortiment aan koningsdag feestartikelen en versieringen. 

Als u thuis bijvoorbeeld een feest organiseert is het natuurlijk ontzettend leuk om ervoor te zorgen dat je huis helemaal oranje is! Denk aan oranje tafelkleden, bordjes, bekers, servetten en bestek. Versier het hele huis met oranje ballonnen en helium ballonnen. Maar ook vlaggen slingers in het oranje of rood, wit, blauw!

Wilt u een oranje sfeer uitstralen voor de straat? Dan kunt u zich vooral focussen op de buitenkant van uw huis met oranje of rood, wit, blauwe slingers en oranje ballonnen aan de deur bijvoorbeeld!

Voor allebei de opties biedt Feestshop de Ballon dus genoeg mogelijkheden! Door een paar simpele versieringen in de kleuren van ons land, tovert u direct het hele huis om in de sfeer van de nationale feestdag. Jij bent ready voor koningsdag 2022!

Grimas schmink om uw koningsdag outfit compleet te maken

Misschien heeft u niet zo een zin om de hele dag in oranje kleding te lopen. Misschien moet u wel gewoon werken? In dat geval is onze Grimas schmink een ideale optie om toch nog met de koningsdag sfeer mee te doen. 

Of willen je kinderen helemaal losgaan met schmink? Dat kan natuurlijk ook! Zet met de schmink vlaggetjes op de wangen bijvoorbeeld! Wij wensen u in ieder geval heel veel plezier op koningsdag! Met de artikelen van Feestshop de Ballon moet dat vast wel goed komen!

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze geplaatst worden